[Executive] Paturi de Masaj. Sofa de Masaj. Canapele de Masaj

Conceptul de Relaxare | Cine suntem | Contact
Executive
The Lounge | Fotolii de masaj. Paturi de masaj
Fotolii si paturi de masaj
Fotolii si paturi de masaj
Home > The Lounge > Paturi de masaj > Executive
Executive
· Structura metalica confera rezistenta sporita zonei ce suporta greutatea si imparte intensitatea asupra partilor corpului in mod egal. Reduce presiunea la nivelul vertebrelor, se adapteaza formei corpului si distribuie greutatea corporala. In interiorul saltelei, se afla cinci airbaguri, executand masaj in mod separat asupra umerilor, taliei, feselor, coapselor si gambelor. Va stau la dispozitie patru modalitati de a exercita masaj. Coapselor si gambelor le sunt destinate doua dispozitive de masaj in forma de sfera, feselor un dispozitiv. Sunt disponibile trei trepte de viteza de la lent la rapid. Aparatul poate fi reglat cu telecomanda.
Aparatul se poate inclina la mai multe nivele printr-un sistem de reglare pentru un confort sporit. Cel mai mare unghi pe care il poate atinge in ascensiune este cel de 70 de grade. Unghiul maxim intre coapse si gambe este de 45 de grade. Astfel corpul uman isi gaseste pozitia cea mai confortabila, eliminand tensiunea si conferind vertebrelor pozitia ideala. Daca alimentarea cu energie este intrerupta , bateria de rezerva poate face patul sa se incline si sa se ridice neincetat timp de 10 minute.
The Lounge | Fotolii de Masaj Executive


Cere informatii despre acest pat de masaj
fotolii de masaj | paturi de masaj | accesorii de masaj
TAB
Toate imaginile si continutul acestui site sunt proprietatea © SC The Lounge Club srl : +40 21 250.77.26
Fax : +40 21 250.90.36 , Mobile : +40 72 231.08.05 [Contact]
Brand sub acoperire UnderclickUser Help | Paturi de masaj (definitie) : Paturile de masaj sunt niste paturi speciale care au incorporate dispozitive speciale care fac din pat o adevarata masina de masaj [citeste]