[Premier] Fotolii de Masaj. Scaune de Masaj

Conceptul de relaxare | Cine suntem | Contact
Premier
The Lounge | Fotolii de masaj. Paturi de masaj
Fotolii si paturi de masaj
Fotolii si paturi de masaj
Home > The Lounge > Fotolii de masaj > Premier
Premier
Proiectat cu doua tipuri de programe pentru partea superioara a corpului:automat si manual.
· In cadrul programului manual, sunt disponibile trei optiuni: masaj integral, fix si partial. In cazul masajului fix, mecanismul poate fi ajustat pe directie verticala. Atunci cand apasarea, bataia usoara si lovirea au loc separat, raza de actiune a mecanismului poate fi reglata: mare, medie si mica.
· Echipat cu 32 de airbaguri care ofera patru moduri de masaj la nivelul feselor, coapselor, gambelor, gleznelor si picioarelor cu doua nivele de intensitate.
· Exista patru dispozitive care sunt localizate in zona gambei si a piciorului pentru a oferi un masaj intens punctelor periferice din muschiul gambei si piciorului ce se reflecta in regiuni anatomice cum ar fi plamanii, inima, ficatul, bila, rinichiul, duodenul, pancreasul, capul, umerii, esofagul, urechea, glanda tiroida si traheea.
· Echipat cu functia de masaj prin incalzire in zone picioarelor. Dotat cu crestere a electricitatii pe directie verticala in suportul pentru gambe si in spatar.
The Lounge | Fotolii de Masaj Premier


Cere informatii despre acest fotoliu
fotolii de masaj | paturi de masaj | accesorii de masaj
TAB
Toate imaginile si continutul acestui site sunt proprietatea © SC The Lounge Club srl : +40 21 250.77.26
Fax : +40 21 250.90.36 , Mobile : +40 72 231.08.05 [Contact]
Brand sub acoperire UnderclickUser Help | Fotolii de masaj (definitie) : Fotoliile de masaj sunt niste fotolii speciale care au incorporate dispozitive speciale care fac din fotoliu o adevarata masina de masaj [citeste]