Sanatate prin relaxare | MASAJ

Conceptul de relaxare | Cine suntem | Contact
addicted to relaxation
The Lounge | Fotolii de masaj. Paturi de masaj
Fotolii si paturi de masaj
Fotolii si paturi de masaj
Fotolii de masaj | Paturi de masaj | Accesorii pentru masaj
Ce este stresul si ce ne face el ?

Credeti sau nu, stresul poate fi un lucru bun. Stimuleaza invatatul si cresterea personala. Este un raspuns natural al corpului. Problema apare cand el se prelungeste ca perioada si cand corpul nu mai poate raspunde la el.

Cand sunteti confruntati cu un pericol fizic, reactiile sunt foarte rapide. Sistemul nervos intra in alerta si produce adrenalina, setand corpul la nivelul de alerta de urgenta. Bataile inimii si presiunea sangelui se accelereaza, in timp ce alte functii ( sa zicem ca exemplu digestia ) sunt puse in stand-by.

In ziua de astazi, lucrurile s-au mai complicat un pic. Din cauza ca majoritatea pericolelor la care suntem supusi nu mai sunt de natura fizica , ci psihica, emotionala ( locul de munca, probleme financiare, etc ). De multe ori nu primim indicatii clare de la creier ca aceste pericole au trecut si corpul nu se opreste si nu se relaxeaza ... si mai ales sa se recupereze. Corpul are nevoie de acest echilibru.

Daca nu ai sansa sa recuperezi, ai sa descoperi pe zi ce trece ca esti mai putin eficient. Poate ca nu mai dormi bine. Aici incep problemele musculare, se dezvolta dureri de cap acite, de umeri si de spate. Acestea in timp duc la complicatii, din cauza ca corpul raspunde. la o durere de umeri, va raspunde cu alta durere din cauza noii pozitii in care este fortat sa stea. Acesta duce la mai mult stres, la mai multa compensare din partea organismului si ciclul reincepe.

Sunt multe lucruri care pot aduce la echilibru corpul, cum ar fi meditatia sau yoga, insa cel mai bine ar fi sa va canalizati pe terapia prin masaj. Este cel mai bun mod pasiv de a scapa de stress. Nu trebuie sa actionati fizic, ci ajunge sa primiti acest tratament. Masajul intrerupe mesajele din corp care il tin in stare de alerta, deoarece corpul raspunde imediat la relaxare. Elibereaza tensiunea din muschi, care de multe ori inghite pur si simplu energie din corp. Ajuta la spargerea barierelor de compensare. Actioneaza direct asupra sistemului nervos si rupe ciclul durerilor.
De asemenea ajuta circulatia si elimina hormonii cauzati de stress care fac starea generala sa fie de oboseala.

Acestea sunt beneficiile masajului si noi va propunem un mod foarte simplu de a-l accesa cand doriti.
fotolii de masaj | paturi de masaj | accesorii de masaj
TAB
Toate imaginile si continutul acestui site sunt proprietatea © SC The Lounge Club srl : +40 21 250.77.26
Fax : +40 21 250.90.36 , Mobile : +40 72 231.08.05 [Contact]
Brand sub acoperire UnderclickUser Help |Accesorii masaj(definitie) : De fiecare data cand luam un obiect pentru masaj avem nevoie si de accesorii pentru masaj[citeste]